NOTE

PES 2016 (Pro Evolution Soccer) | Free Easy Download

Pro Evolution Soccer 2016 is developed and published under the banner of Konami Digital Entertainment. This game was released on 16th September, 2015. It is the 15th edition of the Pro Evolution Soccer series. You can also download Pro Evolution Soccer 2015.

Pro Evolution Soccer 2016 which is known as Winning Eleven 2016 in Japan has come up with new and improved features which have made it the Best Sports Game. The developers of this game have added a new system for the defenders and players can now easily shove their opponents out of their way and quickly secure the possession of the ball. It has got a new and improved Master League which has added more spice into this game. It has introduced an advanced collision system which EA sports is trying to add into their games since FIFA 12. As compared to FIFA 2016 from EA Sports Pro Evolution Soccer 16 has got huge improvements while on the other hand FIFA 16 has only improved some fixes from previous game or has added a woman’s team which has shifted the interest of player more towards Konami PES 16. PES 16 has introduced new night time lighting as well as player models by using Fox Engine. It has also got dynamic weather and you can experience rain during the matches. You may also like to download Pro Evolution Soccer 2014.

Minimum Requirements :

  • Operating System: Windows 7, 8/1, 10 – 32BIT-64BIT
  • Processor:  Intel Core 2 Duo or later.
  • Memory: 1GB/2GB
  • Video Card:  GeForce 510 / Intel HD Graphics
  • Sound Card: DirectX 9 compatible
  • HDD Space: 7GB

Recommended Requirements :

  • Operating System: Windows 7, 8/1, 10 -32BIT- 64BIT
  • Processor: Intel Core 2 Duo E4700 2,6 GHz
  • Memory: 4GB
  • Video Card GeForce GT 240 / Intel HD Graphics
  • Sound Card: DirectX 9 compatible
  • HDD Space: 7GB
Cara Melewati adf.ly / Pro Evolution Soccer 2016
  1. Klik shortcut tujuan download

2. Setelah muncul halaman adf.ly (seperti gambar), tunggu sampai 5 detik

3. Setelah 5 detik, maka klik ‘SKIP AD’ pada pojok kanan atas (seperti gambar)

4. Apabila sudah klik ‘SKIP AD’ maka halaman download yag asli akan muncul, atau biasanya langsung download filenya

Cara download Melewati Via – Safelink
  1. Klik shortcut link tujuan download.

2. Setelah tunggu 10 detik dan centang, selanjutnya klik tombol “Click here to continue”

3. Setelah klik “Click here to continue” berikutnya tunggu hingga muncul tombol “Get Link”

4. Klik tombol “Get Link” untuk menuju ke link download.

LINK DOWNLOAD

Download Via Adfly Single Link :

Game Pro Evolution Soccer 2016 4.8 GB : Link Download

Download Via Safelink Single Link :

Game Pro Evolution Soccer 2016 4.8 GB : Link Download

Downlaod Driver Game :

Game Driver (Directx & VC++) 219MB Download Adfly | Safelink
       
Disable Defender (Win10) 472KB Download Adfly | Safelink
       
Virtual Clone 1MB Download Adfly | Safelink
Cara Instal sudah dijelaskan pada link di bawah ini :

Downlaod Video Cara Instal :

Download Tutorial Instal
Via Adfly or Safelink
Adfly | Safelink
Youtube Tutorial Instal
Via Adfly or Safelink
Adfly | Safelink
4.6 7 votes
Article Rating
guest

33 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lucky

bang ds4 bisa gk bang

hok

halo bng terimaka sih

gg gaming

game nya kok nggk ada

gaming

payah udeh nunggu2 download , malah kga bisa.

cahyo

abis ini the sims bang

Guy

Game PES 2016 pas d extrak g ada nama file setup nya kenapa itu bang

tito

matiin antivirus

Cracked Games

Mungkin Kamu Download Di Website Lain Ato Spec Kamu Kurang Jadi File Setupnya Hilang

Keyko

Bang FIFA 17 dong

Pliss kabulin

bang req game warcraft 3 TFT (kalo bisa yang online)

Cracked Games

Susah Banget Kalo NgeCrack Game Online Tapi Kami Usahain Bisa

123456789

Sniper elite 3 bang

ubed

bang gimana cara download patch di pes 2016

Request

The Elder scrolls V skyrim

favalentra

bang link virtual clone nya gk bisa mohon diperbaiki disuruh bayar

Abdan

fifa 16 bang pliss,game ringan tu

KakakAdik

bang request game yg ram kecil bang gua cuma bisa download counter lef 4 dead among us itu aja bang,semoga ram gamenya di kecilin lagi

Cracked Games

Itu Udah Maksimal Bukan Di Repack Spec Aslinya Pun Kecil

Cleo

Cokking simulator

Cracked Games

Segera Diusahain

Rizki

Bang request pes 2020

Susyindoinlove

Cuphead

Sharin from malay

Bang pleas bang pes2017

Vikri

Tutorial instal fall guys di pc yang berbayar. Saya udah bisa instal fall guys di pc bang tapi selalu disconnected padahal jaringan saya kenceng sia² aja beli fall guys, mungkin abang tau pencerahannya dan yang lainnya kalo tau kasih tau ya. Spek saya itu udah lebih dari cukup, di steam udah saya cek spesifikasi laptop dan itu udah cukup.

raffasya

mau req dong , req pes 2015 bang

Lutfi Abortus

ini masalahnya, stlh selesai instal dan bisa dimainkan, setiap anti virus mode on game lgsg errors

dhimas.d

bg kalau main pes tanpa stick bisa?

jali mutakim

Bisa pake kyboard bang coba aja

anjing

down load file nya aneh

oki pasmah

bang error pas naruh file steamnya dan gak bisa dibuka mau liyat youtube gak ada akses lagi

lucky

mak

fauzan

sebelumnya bisa main terus pas mau buka lagi ada error tulisan “the application was unable” itu caranya gmn?