NOTE

Far Cry 4 Gold Edition| Free Easy Download

During the game, the players progressively get to know the secrets of Kyrat. Thanks to its specific situation, a fictional country offers varied and interesting locations – from the snowy mountain routes to the thick forests as well as the cities, old ruins and so on. While the game, the players can move freely on the territory of the Himalayan country that is a large and open map. The players can also make a use of various means of transport. Moreover, the protagonist can take part in meditations which can move him to a fantastic land of Shangri-La.

While taking part in the campaign, the players complete story missions as well as various side quests and optional tasks such as frees checkpoints, time trial or hunting wild animals. It is the FPS genre production so the players can make a use of a rich arsenal of weapons from simple pistols to heavy machine guns. There are also different types of daggers, knives and arches. For the first time in the history of the series, there is an opportunity to use a crossbow.

The Official Gold Edition Includes:
• Far Cry 4 (Base Game)
• Far Cry 4: Valley of the Yeti (DLC)
• Far Cry 4: Overrun (DLC)
• Far Cry 4: Escape from Durgesh Prison (DLC)
• Far Cry 4: Hurk Deluxe Pack (DLC)
• Far Cry 4: Pre-Order Content (DLC)
• Far Cry 4: Gold Edition Content (DLC)

Minimum Requirements :

  • Operating System: Windows 7, 8/1, 10 – 64BIT
  • Processor: 2.6 GHz Intel® Core™ i5-750 or 3.2 GHz AMD Phenom™ II X4 955
  • Memory: 4GB
  • Video Card: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1 GB VRAM)
  • Sound Card: DirectX 11
  • HDD Space: 30GB

Recommended Requirements :

  • Operating System: Windows 7, 8/1, 10 – 64BIT
  • Processor: Intel® Core i5-2500k/AMD Ryzen 5 1600X. ARM64 installation not recommended
  • Memory: 8GB
  • Video Card: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon R9 290X or better (2 GB VRAM)
  • Sound Card: DirectX 11
  • HDD Space: 30GB
Info Game
Title : Far Cry 4 Gold Edition
Genre : Action, adventure, Shooter
Developer : Ubisoft Montreal
Publisher : Ubisoft
Release : Nov 18, 2014
File Size : 15.8 GB
Download : Mediafire | Part Link
Cara Melewati adf.ly
  1. Klik shortcut tujuan download

2. Setelah muncul halaman adf.ly (seperti gambar), tunggu sampai 5 detik

3. Setelah 5 detik, maka klik ‘SKIP AD’ pada pojok kanan atas (seperti gambar)

4. Apabila sudah klik ‘SKIP AD’ maka halaman download yag asli akan muncul, atau biasanya langsung download filenya

Cara download Melewati Via – Safelink
  1. Klik shortcut link tujuan download.

2. Setelah tunggu 10 detik dan centang, selanjutnya klik tombol “Click here to continue”

3. Setelah klik “Click here to continue” berikutnya tunggu hingga muncul tombol “Get Link”

4. Klik tombol “Get Link” untuk menuju ke link download.

LINK DOWNLOAD

Download Via Adfly Part Link :

Part 1 2GB Link Download
Part 2 2GB Link Download
Part 3 2GB Link Download
Part 4 2GB Link Download
Part 5 2GB Link Download
Part 6 2GB Link Download
Part 7 2GB Link Download
Part 8 1.8GB Link Download

Download Via Safelink Part Link :

Part 1 2GB Link Download
Part 2 2GB Link Download
Part 3 2GB Link Download
Part 4 2GB Link Download
Part 5 2GB Link Download
Part 6 2GB Link Download
Part 7 2GB Link Download
Part 8 1.8GB Link Download

Downlaod Driver Game :

Game Driver (Directx & VC++) 219MB Download Adfly | Safelink
       
Disable Defender (Win10) 472KB Download Adfly | Safelink
       
Virtual Clone 1MB Download Adfly | Safelink
Cara Instal sudah dijelaskan pada link di bawah ini :

Downlaod Video Cara Instal :

Download Tutorial Instal
Via Adfly or Safelink
Adfly | Safelink

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

35 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
excel

bang request call of duty modern warfare 2

modulngabers

bangsat lu

tukang request

pls jangan toxic

MANUSIA

anjing lu. Maap Maap Bercanda

modulngabers

bang ini versi brp

Gery putra setiawan

Mantap

ngentod gaming

apa lu baku hantam kita anjing ngentod lu bangsat

wwe

mulud anda kotor

The R

mulut nya kebanyakan makan uang haram

ngentod gaming

lu anak ngentod

Nexus

Lu kenapa cukkk

ngentod gaming

banfsat

tukang request

sabar bro mungkin dia baru masuk ke web modulgame

I.K.P

kayaknya sih iya, baru masuk web modulgame

ngentod gaming

apa ngentod

ngentod gaming

Ha apa njing?

alvian

yang gini nih sampah masyarakat gak jelas dan kalau disamperin nangis hahaha

Lari Ada PP Mikey

request battlefield 4

ngentod gaming

apa bangsat jan request di sini anjing req di tempatnya ngentod

Lari Ada PP Mikey

Sa ae lu tong bacot lah eeq

I.K.P

maap maap nih ye bang, anda gak bisa baca keterangan yg di kolomnya?
udah ketulis dengan jelas ye bang “Request Game
Jadi, yg disini itu tempatnya request game sama kasih komentar bang.
Kalau baru tau web modulgame.com dibaca-baca dulu bang, kalau ga cari informasi seputar web ini

ngentod gaming

apa bangsat gelut kita njing bocil beban keluarga najis bangsat

Erika

saya juga mau battlefield 4

Galih

Bang Infamous 1 dan 2

ngentod gaming

lu bangsat ye ada tempat req malah req disini anak anjing fackkkkkkkkkk

I.K.P

maap maap nih ye bang, anda gak bisa baca keterangan yg di kolomnya?
udah ketulis dengan jelas ye bang “Request Game
Jadi, yg disini itu tempatnya request game sama kasih komentar bang.
Kalau baru tau web modulgame.com dibaca-baca dulu bang, kalau ga cari informasi seputar web ini

ngentod gaming

apa njing jgn pancing amarah gw bangssat

Nexus

Bang req assasin creed 4 black flag

tukang request

transformers fall of cybertron bang

Ily0412

akhirnya far cry 4, mantap bang

ngentod gaming

Bangsat anjing kelen semua gw solo kelen semua bangsat bener anjing ngentod

Last edited 2 tahun lalu by ngentod gaming
Nexus

Bocil toksic menyerang

teo

berani nya cuma di internet doang pas bertemu langsung tinggi nya cuma 150 hahaha bocil toxis

Parto

Bang kok gamenya ga bisa kebuka ya?

Hipolli

Cara mengatasi black screen di far cry 4 gimana bg