NOTE

PES 2021 (Pro Evolution Soccer) | Free Easy Download

Please note that the latest data for certain licensed leagues and teams will only be available via an update post-release. You will need an internet connection in order to download this update. See the official website for more details.

Due to the ongoing impact of COVID-19, certain real-world football leagues and/or tournaments may undergo sudden regulation changes. As a result, there is a chance that in-game regulations may not perfectly match their real life counterparts. Other changes that impact leagues and tournaments may also be implemented in future updates without prior notice.

Celebrate 25 years of PES with the eFootball PES 2021 Season Update – available at a special anniversary price!

This product is an updated edition of eFootball PES 2020 (launched in September, 2019) containing the latest player data and club rosters. Please note that some leagues will have their rosters updated post-release.

Minimum Requirements :

  • Operating System: Windows 7, 8/10  – 64BIT
  • Processor: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-7500
  • Memory: 8 GB
  • Video Card: AMD Radeon RX 560 with 4GB VRAM / NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti with 4GB VRAM
  • Sound Card: DirectX 11
  • HDD Space: 40GB

Recommended Requirements :

  • Operating System: Windows 7, 8/10 –  64BIT
  • Processor:   Intel® Core™ i7-3770 or AMD FX™-9590 or better
  • Memory: 8GB
  • Video Card: NVIDIA GeForce GTX 1080 r AMD Radeon™ RX 480 with 3GB VRAM
  • Sound Card: DirectX 11
  • HDD Space: 40GB
Info Game
Title : eFootball PES 2021
Genre : Simulation, Sports
Developer : Konami Digital Entertainment
Publisher :
Konami Digital Entertainment
Release : 15 Sep, 2020
File Size : 33GB
Download : Mediafire | Part Link
Cara download Melewati Via – Adfly
  1. Klik shortcut tujuan download

2. Setelah muncul halaman adf.ly (seperti gambar), tunggu sampai 5 detik

3. Setelah 5 detik, maka klik ‘SKIP AD’ pada pojok kanan atas (seperti gambar)

4. Apabila sudah klik ‘SKIP AD’ maka halaman download yag asli akan muncul, atau biasanya langsung download filenya

Cara download Melewati Via – Safelink
  1. Klik shortcut link tujuan download.

2. Setelah tunggu 10 detik dan centang, selanjutnya klik tombol “Click here to continue”

3. Setelah klik “Click here to continue” berikutnya tunggu hingga muncul tombol “Get Link”

4. Klik tombol “Get Link” untuk menuju ke link download.

LINK DOWNLOAD

Download Via Adfly Part Link :

Part 1  5GB Link Download
Part 2  5GB Link Download
Part 3  5GB Link Download
Part 4  5GB Link Downlaod
Part 5  5GB Link Download
Part 6  5GB Link Downlaod
Part 7  2.7GB Link Download

Download Via Safelink Part Link :

Part 1  5GB Link Download
Part 2  5GB Link Download
Part 3  5GB Link Download
Part 4  5GB Link Downlaod
Part 5  5GB Link Download
Part 6  5GB Link Downlaod
Part 7  2.7GB Link Download

Downlaod Driver Game :

Game Driver (Directx & VC++) 219MB Download Adfly | Safelink
       
Disable Defender (Win10) 472KB Download Adfly | Safelink
       
Virtual Clone 1MB Download Adfly | Safelink
Cara Instal sudah dijelaskan pada link di bawah ini :

Downlaod Video Cara Instal :

Download Tutorial Instal
Via Adfly or Safelink
Adfly | Safelink
Youtube Tutorial Instal
Via Adfly or Safelink
Adfly | Safelink
4 6 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
teo

very niceeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kevin Krisna

request fifa 16

Last edited 2 tahun lalu by Kevin Krisna
FucekBoy

Bang request Fifa 16 plisss🙏🏻🙏🏻

bacotkoanjing

bg game bola ringan dong

RSetya

sudah ada bro.. game PES 2013 Dan PES 2016

Adits

bang pas peng instalan game nya \Data\dt30_g4.cpk, The source file is corrupted

Gitu bang gak bisa di instal kenapa yaa?

john

Bang sblmnya thnks nih. gw download file Far Cry 3 tapi file setup install game nya kok gk ada ya bang..

Screenshot (104).png
opc

file nya besar juga, van game limet storage

icebear

bang saran dari saya klo game yang udah diatas 10gb mungkin bbaiknya dikasih yang partnya lebih sedikit misal gamenya 20gb, dibagi jadi 4 part aja per part nya 5gb. atau ukuran gamenya 50gb, dibagi jadi 5 part maasing masing part nya 10gb agar ga memakan waktu klik perpart lama bang jadi agak males kalo download yang part nya terlalu banyak

yusril

bang sorry, ini ko malah disuruh instal yang di steam juga ya? apa bener atau ada kesalahan ya, terima kasih semoga cpat direspon

Ade

iya nih bangg

Neko

nahh sama

ZhenX

bang password file ekstrak nya apa ya, soalnya video youtubenya gaada

venni

saat extrak file eroor bang

vindictam

request Update Patch Jersey sama Transfer pemain terbaru nya gan

Ryana games

bang request fifa 20

rzky

bang link part 5nya eror

Neko

bang kok dibuka gamenya malah nju ke steam gitupun kans ekarang konami ngehapus pes2021 di steam jadi gak bisa dimainin, gimana nih caranay maininnnya??

arrazi

part ke 7 nya eror nih

Fery

Bang part 7 nya

Ogi

Bg kok yang part 7 nya gabisa ??

siuuuu

gaaa bisa bg

Fery

Bang part 7 nya

gilang

bang ko part terakhir gabisa ya?

siuuuu

bg part 7nya kok ga bisa di download? “genereting new download key”

rxking

BANG YG PART 7 ERROR BANG

Fery

Bang part 7 nya

rojak

part 7 masih gak bisa bang, bagi link alternative nya bang?